Pop up Restaurant klein S'wald Holten

Restaurant – Menukaart

Pop Up Restaurant Klein S’wald in Holten

Bent u op zoek naar een goed restaurant in de omgeving van Holten? Dan zal het pop up restaurant van klein S’wald in Holten u zeker bevallen. Wij bieden u de keuze uit een diversiteit aan bijzondere arrangementen, samengesteld door ervaren chefs die kwaliteit hoog in het vaandel dragen. Zo wordt uit eten gaan wel heel erg lekker!
Maar uit eten gaan bij ons restaurant in Overijssel biedt nog meer voordelen. Wat direct opvalt bij aankomst is de unieke sfeer van de landelijjke omgeving, die een prachtige entourage vormt voor elk diner. De vriendelijke medewerkers en nette prijzen maken een etentje bij klein S’wald tot een heerlijk dagje uit!

Net zo mooi als de omgeving, is ook de binnenkant van het restaurant. Het interieur is trendy maar toch gezellig en zorgt ervoor dat u in een sfeervolle setting kunt dineren. Hier schenken wij veel aandacht aan, want uit eten gaan hoort bovenal een ontspannende ervaring te zijn. Niet zelf eten maken, geen afwas doen en genieten van een smaakexplosie en elkaar; dat is waar het om draait.
Met ruimte voor maar liefst 55 gasten dineert u altijd op comfortabele wijze en komt u niet snel plek tekort.  Ook leuk: in de zomer openen wij traditiegetrouw het zonnige terras, waar u in de bosrijke buitenlucht op uw gemak een hapje kunt eten en drinken.

Voorgerechten

  • Taartje van Zalm (9,50)
    tartaar van verse- en gerookte zalm
  • Carpaccio van de Ossenhaas(9,50)
    met aceto balsamico, geroosterde pijnboompitten en geraspte kaas
  • Champignons Dordogne(8,50)
    champignons in een krokant jasje van bierbeslag
  • Salade geitenkaas(8,50)
    overgoten door honing, walnoten, en gedroogde pancetta spek
  • Scampi’s à la chef(12,50)
    scampi’s in een overheerlijke knoflooksaus
  • Pomodori tomatensoep(6,50)
    geserveerd met créme van heerlijke basilicum
  • Dagsoep(6,50)
    dagelijks vers en met liefde bereid door onze chef

Hoofdgerechten

  • Varkenshaas a la chef(19,50)
    Malse varkenshaas van de grill met champignonroomsaus
  • Schnitzel Schwarzwald(19,50)
    Schwarzwalder schnitzel overgoten met spek, ui en champignons.
  • Mixed grill(19,50)
    Malse biefstuk, varkenshaas en huis gemarineerde sparerib
  • Spareribs(16,50)
    Huis gemarineerde spareribs van de grill
  • Duo uit de zee(19,50)
    Gegrilde zalm met een zacht stukje witvis en saffraansaus

Nagerechten

  • Duo van chocolade perfait(7,50)
    parfait van witte en bruine chocolade
  • Dame Blanche(7,50)
    vanille ijs vergezeld met warme chocoladesaus
  • Crème Brûlée(8,50)
    het lekkerste Franse toetje uit de 17e eeuw
  • Coupe ijs(6,50)
    drie soorten ijs, vers fruit en slagroom
  • Proeverij(9,50)
    diverse kleine hapjes van onze nagerechtenkaart